Onze diensten

Gevelreiniging

Xpert Clean is uw professionele partner voor alle mogelijke gevelwerkzaamheden, van reinigen van de gevelbeplating tot aan bescherming van uw raamkozijnen. We beschikken over en werken samen met een aantal vakmensen voor alle soorten oplossingen rond gevelonderhoud. Wij werken uitsluitend met zo min mogelijk milieubelastende middelen.

Vloeronderhoud

Lang niet iedereen verwacht dat met vloeronderhoud uw linoleum- of natuurstenen vloer er weer uit gaat zien als bijna nieuw. Niets is minder waar! Goed vloeronderhoud doet uw vloer weer stralen als vanouds en zorgt er voor dat uw vloer langer mee gaat. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om uw huidige schoonmaakbedrijf uw vloeren te laten onderhouden. Maar u kunt er natuurlijk beter voor kiezen om Xpert Clean uw vloeronderhoud uit handen te geven. Zo bent u verzekerd van de ervaring van vakmanschap en vloerspecialisten.

Dieptereiniging

Of het nu gaat om dieptereiniging van grootkeukens of van sanitaire groepen, voor Xpert Clean is dit geen probleem. In uw grootkeuken worden dagelijks maaltijden bereid door intensief gebruik van de ruimte en de apparatuur. Dan is goed hygiënisch onderhoud van groot belang. Dagelijks onderhoud is niet voldoende voor optimale hygiëne. Vuil, stof en vet hopen zich op onder en achter apparatuur, wat met dagelijkse reiniging niet wordt bereikt. Wij voeren deze werkzaamheden uit volgens het HACCP plan.


Advies

Xpert Clean biedt onafhankelijke professionele ondersteuning op het gebied van schoonmaakonderhoud binnen en buiten bij bedrijven en instellingen. Zo kunnen wij u helpen of adviseren bij calamiteiten of probleemoplossingen.

Overige diensten

Wij bieden oplossingen voor elk toilet of wasgelegenheid. Hierbij bent u altijd verzekerd van verfrissende ruimtes voor uw medewerkers en bezoekers zonder dat u daar enig omkijken naar heeft. Bij ons betaalt u alleen de verbruiksgoederen en geen huur of verborgen kosten.